Onze producten

Westlandpeppers heeft een erg breed assortiment van pepers en paprika’s. De zoete snackpaprika, die ook in de zaadloze TASTYPEP variant verkrijgbaar is, welke een eigen innovatie van Westlandpeppers is.

De Witpunt paprika, Pimientos de Padron, Shishito, Ancho Poblano, Charly, Corno di Toro, Spaanse peper (rood, geel, groen,oranje), Habanero (geel, oranje, rood), Jalapeño (groen/ rood), Piquillo Paprika, Pittige Spicy bomb, Serrano rood. Daarnaast heeft Westlandpeppers ook vele speciale rassen zoals de Bubblegum 7 pot, Lemon Habanero, Naga Jolokia, Rawit, Scotch Bonnet (geel/rood), Trinidad Scorpion (rood/geel/bruin) en de heetste peper ter wereld, de Carolina Reaper.

Westlandpeppers heeft vele soorten pepers en paprika’s in haar assortiment en bijna ieder jaar introduceert Westlandpeppers een nieuw en vaak innovatief product. Een goed voorbeeld hiervan is het Epazote kruid, dit van origine Mexicaanse kruid is door selectie werk van Westlandpeppers geschikt gemaakt om in de Nederlandse kassen te telen. Al deze producten worden in Nederland op natuurlijk kokos substraat geteeld en in het buitenland veelal in de grond. Westlandpeppers heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is zich bewust van de steeds bewustere wordende consument.

Contact ons!

Mail ons en wij mailen je terug!

Not readable? Change text. captcha txt