sauzen_wit_westlandpeppers-2-min

Handgemaakte sauzen

Naast de teelt van paprika’s en pepers heeft Westlandpeppers een eigen assortiment van handgemaakte sauzen. Deze sauzen worden bij een lokaal bedrijf geproduceerd in kleine batches zodat een exclusief product verzekerd blijft. De sauzen bevatten naast azijn, geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Westlandpeppers heeft kennis van de teelt en veredeling van peper rassen, maar ook van de saus industrie. Hierdoor is Westlandpeppers de juiste gesprekspartner voor bedrijven die grip op de keten willen realiseren.

Zoete sauzen

Sweet Red Pepper ketchup. De saus is gemaakt van rode snackpaprika’s van Westlandpeppers. De zoete smaak van onze snackpaprika’s gecombineerd met lekkere kruiden geeft een fantastische smaak.

Sweet Chili saus. De Sweet Chilli saus van Westlandpeppers is gemaakt van zoete rode snackpaprika’s en rode pepers van Westlandpeppers.

Pittige sauzen

Sriracha saus (rood, oranje en geel). De Sriracha saus van Westlandpeppers wordt gemaakt van onze snackpaprika’s en Habanero pepers. Deze combinatie staat garant voor een lekkere zoete smaak met de kenmerkende Habanero hitte.

Smoked Habanero saus. De Smoked Habanero saus van Westlandpeppers is gemaakt van rode habanero’s en dried en smoked chipotle ahumado pepers.

Naga Jolokia saus. De extreem hete Naga Jolokia saus van Westlandpeppers is gemaakt van de verse Naga Jolokia pepers van Westlandpeppers.

Surinaamse Moski Metie saus. De hoofdingrediënten van de Moksi Metie saus zijn de zoete gele snackpaprika, rode peper en de Moksi Metie kruiden. De Moksi Metie kruiden zijn erg bekend in de Surinaamse keuken en betekent letterlijk gemixt vlees. Een mild-pittige saus met een Surinaamse tintje.

Groene Jalapeño saus. De Groene Jalapeño saus bevat vers geteelde Jalapeños van Westlandpeppers. Deze Jalapeños in combinatie met de kruiden geven een echte authentieke Mexicaanse smaak.

Carribean Scorpion saus. De Caribbean scorpion sauce is een verwoestend hete saus en is gemaakt met 100% pure Trinidad Scorpion Chocolate pepers.

De sauzen zijn te bestellen in onze webshop.

Zelf chilisaus maken

Naast onze sauzen heeft Westlandpeppers ook een pakket waarmee je thuis chilisaus kunt maken. Dit pakket bevat alles om de saus te maken. De saus bevat geen suiker en is ook nog eens heel makkelijk te maken! Bestel het pakket hier. Bekijk hier de video waarin je kunt zien hoe je de saus kunt maken:

Recept suikervrije chili saus!

Start typing and press Enter to search