Onze sauzen

Naast de teelt van paprika’s en pepers heeft Westlandpeppers een eigen assortiment van handgemaakte sauzen. Deze sauzen worden bij een lokaal bedrijf geproduceerd in kleine batches zodat een exclusief product verzekerd blijft. De sauzen bevatten naast azijn, geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Er zijn verschillende varianten sauzen die Westlandpeppers in haar assortiment heeft.

De zoete varianten zijn de Sweet Red Pepper ketchup en de Sweet Chili saus, waarin de zoete snackpaprika’s centraal staan. Daarnaast zijn er pittigere varianten zoals de bekende Sriracha saus, Smoked Habanero sauce, Serrano taco saus, Naga Jolokia saus, Hot BBQ sauce, de groene Jalapeño saus en de erg pittige Carribean Scorpion sauce die uit één van de heetste pepers bestaat, de Trinidad Scorpion Chocolate. Sinds kort heeft Westlandpeppers drie nieuwe sauzen aan haar assortiment toegevoegd: Surinaamse Moksi Metie saus, Sweet Indian Vadouvan saus en de Sweet Ras el Hanout saus.

Daarnaast is Westlandpeppers door haar kennis van zowel de teelt en veredeling van peper rassen,en kennis van de saus industrie de juiste gesprekspartner voor bedrijven die grip op de keten willen realiseren.

Contact ons!

Mail ons en wij mailen je terug!

Not readable? Change text. captcha txt