Sauzen Westlandpeppers

HANDGEMAAKTE SAUZEN

Westlandpeppers heeft een eigen assortiment van handgemaakte sauzen. De sauzen worden geproduceerd bij een lokaal bedrijf in kleine batches zodat een exclusief product verzekerd blijft.

De sauzen bevatten naast azijn, geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Voor de sauzen gebruiken wij zoveel mogelijk pepers die wij net niet voor de supermarkten/restaurants/consument kunnen gebruiken. Door deze klasse 2 pepers te gebruiken proberen wij zo min mogelijk pepers weg te gooien. Hiermee willen wij op een duurzame manier voedselverspilling tegen gaan.

Westlandpeppers Sauzen

– Smoked Habanero Saus van Westlandpeppers is gemaakt van rode habanero’s en gedroogde en gerookte chipotle pepers. De tropisch fruitige en zeer pittige habanero in combinatie met de gedroogde en gerookte chipotle zorgt ervoor dat de saus een zoete, rokerige en zeer pittige smaak heeft.
Naga Jolokia Saus is een extreem hete saus gemaakt van de verse Naga Jolokia pepers van Westlandpeppers.
Carribean Scorpion Saus is een verwoestend hete saus en is gemaakt met pure en verse Trinidad Scorpion pepers.
Aji Amarillo Paste is een belangrijk ingrediënt in de Peruaanse keuken. De Aji Amarillo pepers zijn het eetbare goud van Peru en hebben een pittige, fruitige, kleurrijke en romige smaak. Het is de meest gebruikte chilipeper in Peru en met de Aji Amarillo Paste als toevoeging aan een gerecht creëer je de smaak van Peru in je eigen keuken!
– Smokey Morita Saus is een rokerige smaakvolle tabasco, ideaal voor taco’s. De saus heeft zijn heerlijke smaak te danken aan de Chipotle Morita peper. Onderschat de Chipotle saus niet, hij is echt goed pittig. En door de toevoeging van komijnzaad, heeft het een diepe smaak. Het resultaat is een zeer pittige, fruitige en vleugje rokerige saus.
– Jalamayo is een heerlijke natuurlijke mayonaise met een fantastisch pittige kick van verse Jalapeño pepers. Pittig, maar toch romig en vooral erg lekker.
– Magic Miso Mayo is een heerlijke, licht pittige en smaakvolle mayonaise. De mayonaise is op smaak gemaakt met witte miso, Aji Amarillo Paste, witte wijnazijn en limoensap. Het resultaat is een mayonaise met een magische umami smaak. Door de toevoeging van de Aji Amarillo Paste heeft het een Peruaanse touche en is het de ideale mayonaise voor de Nikkei keuken.
Indian Hot Saus is een smaakvolle saus die je meeneemt op een culinaire reis naar India. De saus combineert de pittigheid van rode en groene pepers en Madame Jeanette met de zoetheid van rijpe rode paprika, sappige tomaat, exotische ananas en zachte mango. De saus is verder op smaak gebracht met ui, knoflook, gember, koriander en uitgebalanceerde mix van Indiase specerijen. Dit zorgt ervoor dat de saus een diepe en complexe smaak heeft van zoet en pittig.

De sauzen zijn te bestellen in onze webshop, voor meer informatie of andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

sauzen-sriracha_westlandpeppers

Zelf saus maken

Naast de sauzen heeft Westlandpeppers ook verspakketten waarmee je zelf een heerlijke saus kunt maken. Deze pakketten bevatten alle verse of gedroogde ingrediënten om de saus te maken. Hieronder een aantal opties, voor meer informatie of andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.
Sambal pakket
– Mexicaanse Salsa Verde pakket
– Salsa Macha pakket
– Enchilada Saus pakket
– Fermentatie kit – hotsauce

salsa-verde_mexicana_westlandpeppers2

Start typing and press Enter to search