Sauzen Westlandpeppers

HANDGEMAAKTE SAUZEN

Westlandpeppers heeft een eigen assortiment van handgemaakte sauzen. De sauzen worden geproduceerd bij een lokaal bedrijf in kleine batches zodat een exclusief product verzekerd blijft.

De sauzen bevatten naast azijn, geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Voor de sauzen gebruiken wij zoveel mogelijk pepers die wij net niet voor de supermarkten/restaurants/consument kunnen gebruiken. Door deze klasse 2 pepers te gebruiken proberen wij zo min mogelijk pepers weg te gooien. Hiermee willen wij op een duurzame manier voedselverspilling tegen gaan.

Sauzen

Sriracha Saus is een Thaise saus die groot is geworden in de VS. Westlandpeppers heeft een eigen versie gemaakt met verse milde pepers.
– Smoked Habanero Saus van Westlandpeppers is gemaakt van rode habanero’s en gedroogde en gerookte chipotle pepers. De tropisch fruitige en zeer pittige habanero in combinatie met de gedroogde en gerookte chipotle zorgt ervoor dat de saus een zoete, rokerige en zeer pittige smaak heeft.
Naga Jolokia Saus is een extreem hete saus gemaakt van de verse Naga Jolokia pepers van Westlandpeppers.
Groene Jalapeño Saus bevat vers geteelde Jalapeños, Tomatillo’s en Epazote van Westlandpeppers. Deze Jalapeños in combinatie met de tomatillo en kruiden geven een echte authentieke Mexicaanse smaak.
Carribean Scorpion Saus is een verwoestend hete saus en is gemaakt met pure en verse Trinidad Scorpion pepers.
Aji Amarillo Paste is een belangrijk ingrediënt in de Peruaanse keuken. De Aji Amarillo pepers zijn het eetbare goud van Peru en hebben een pittige, fruitige, kleurrijke en romige smaak. Het is de meest gebruikte chilipeper in Peru en met de Aji Amarillo Paste als toevoeging aan een gerecht creëer je de smaak van Peru in je eigen keuken!
– Chutney, Madame Jeanette is een soort pittige jam gemaakt met Madame Jeanette pepers. Een chutney is een smaakmaker die veel wordt gebruikt in de Indiase en Pakistaanse keuken, deze wordt daar bij iedere maaltijd geserveerd.
– Sweet Chili Saus  is een wereldwijd bekende saus en Westlandpeppers heeft met verse Spaanse rode pepers een eigen versie van deze saus gemaakt. De chilisaus heeft een fijne structuur en is gemaakt van rode peper, appel azijn, knoflook en suiker.
– Sambal ‘Le beau Albert’ is een sambal gemaakt door een Indische familie, volgens een oud familierecept. Deze sambal wordt bereid met rode Spaanse pepers geteeld door Westlandpeppers.

De sauzen zijn te bestellen in onze webshop, voor meer informatie of andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

sauzen-sriracha_westlandpeppers

Zelf saus maken

Naast de sausflesjes heeft Westlandpeppers ook verspakketten waarmee je zelf een heerlijke saus kunt maken. Deze pakketten bevatten alle verse ingrediënten om de saus te maken. Hieronder twee opties, voor meer informatie of andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.
Chilisaus pakket
Jalapeño saus pakket

Saus maken - verspakket Westlandpeppers

Start typing and press Enter to search